rPrometheus-AAV209366.jpg

Speelavond:
Dinsdag 19.30 uur

Systeemkaarten

Iedereen moet altijd een ingevulde systeemkaart bij zich hebben, maar het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat u uw systeemkaart vergeet mee te nemen. Daarom bieden we een systeemkaartservice. Dit houdt in dat u een kopie van uw systeemkaart aanlevert, die wij op de club in een bakje bewaren.

Als u geen kopie heeft aangeleverd en uw systeemkaart bent vergeten, dan speelt u volgens het basissysteem "Standaard hoog voor beginners". Deze systeemkaart is op de club aanwezig.

Systeemkaarten

Systeemkaarten leden Bridgeclub Prometheus

Als u dat wilt kunnen we uw systeemkaart - voor iedereen ter inzage - op de website plaatsen. Stuur dan uw (digitale) systeemkaart aan Jenny Omvlee: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.