IMG_5465-k.JPG

shdc

Speelavond:
Dinsdag 19.30 uur

Speellocatie:
Wijkcentrum De Vleugel
Aart van der Leeuwlaan 4
2624 LD Delft

Goed bereikbaar
met OV:
tram 1, halte Martinus Nijhofflaan
vleugel-293x180

cdhs

hetei-k

Clubblad Het Ei

shdc

Online

We hebben 3 gasten online
Links

Nederlandse Bridgebond (NBB)

Spelregels en uitleg

NBB-gegevens opvragen

  • Wachtwoord opvragen
    Ga naar www.mijnnbb.nl - wachtwoord opvragen en vul uw lidnummer in. Het wachtwoord wordt verzonden naar het mailadres dat bij de NBB van u bekend is. (Als uw mailadres niet bij de NBB bekend is, dan kunt u uw wachtwoord pas opvragen nadat u uw mailadres hebt doorgeven aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of aan de secretaris van uw vereniging, die uw mailadres zelf direct in de NBB-ledenadministratie kan zetten.) Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig: neem het exact over, anders wordt het niet geaccepteerd. Nadat u voor de eerste keer bent ingelogd kunt u direct het wachtwoord vervangen door een persoonlijk wachtwoord.

  • Ledenlijst opvragen
    De ledenlijst kunt u bekijken via de NBB-clubsites. U moet daarvoor inloggen met uw NBB-lidmaatschapsnummer en uw wachtwoord.

  • Meesterpunten opvragen
    Ga naar www.mijnnbb.nl en login met uw lidnummer en wachtwoord. Kies rechtboven de tab Persoon en vervolgens uit het linkermenu Meesterpunten. U ziet vervolgens een gespecificeerd overzicht van de meesterpunten die u dit jaar heeft behaald.