IMG_5469-k.JPG

Speelavond:
Dinsdag 19.30 uur

Zeer geslaagde 2e Delftse Unicefdrive!

Op zondagmiddag 17 november togen 88 enthousiaste bridgers uit Delft en omgeving naar wijkcentrum De Vleugel om mee te doen aan de benefietdrive 'Harten Troef voor Unicef'. Het was de tweede keer we deze drive organiseerden. Het was een zeer geslaagde middag, mede dankzij de inzet van veel leden van de bridgeclub die zorgden voor lekkere taarten en hapjes en een heleboel mooie prijzen voor de prijzentafel. En dankzij een aantal Delftse ondernemers konden we mooie hoofdprijzen uitreiken!
We speelden in drie lijnen: winnaars in de A-lijn werden Agnes en Piet Verbraak, in de B-lijn Anke Hom en Henk Jongsma en in de C-lijn Mieke Ham en Truus Verhaar. Zij gingen met mooie diner- en lunchbonnen naar huis.
In november spelen bridgers in het hele land benefietdrives voor Unicef. Doel van 'Harten Troef' is het bijeenbrengen van geld voor kinderen, dit jaar specifiek bestemd voor innovatief onderwijs aan adolescenten in Jordanië, zodat ze een opleiding voor de toekomst krijgen. De hele opbrengst van deze middag gaat dan ook naar Unicef. De bridgers brachten daarvoor op deze manier het prachtige bedrag van €1517,- bijeen! "Wow wederom een fantastische opbrengst!" was de reactie van Nancy Bönnen van Unicef.
Zie ook: Foto's Unicefdrive en Uitslag Unicefdrive.

unicef-IMG 8848-br250 unicef-IMG 8806-br250
unicef-IMG 8811-br250 unicef-IMG 8807-br250