rAAV96428-k.jpg

Speelavond:
Dinsdag 19.30 uur

1e Delftse Unicef-bridgedrive

Op zondagmiddag 18 november organiseerden we voor het eerst een bridgedrive voor Unicef. Veertig enthousiaste bridgeparen deden mee en het werd een bijzonder gezellige en geslaagde middag! Aan het eind van de middag volgde de prijsuitreiking gevolgd door de bekendmaking van de opbrengst van deze middag: we kunnen het mooie bedrag van ruim € 1300,- overmaken op de Unicefrekening!
We hadden een goed gevulde prijzentafel: er waren prijzen die Unicef ter beschikking had gesteld, maar het grootste deel was bijeengebracht door onze eigen leden. De drie hoofdprijzen gingen naar de nummers 1 in elke lijn: Henk Schreuder & Frans de Vreede in de A-ijn, Marian Reijmers & Truus Verhaar in de B-lijn, en Mies Verhoef & Bep van Wely in de C-lijn. Allemaal gefeliciteerd!
Zie hier de uitslag en de foto's van deze middag.....

IMG 4353-br200 IMG 4356-br200
IMG 4358-br200 IMG 4391-br200