IMG_2656-k.jpg

Speelavond:
Dinsdag 19.30 uur

Bridgedrive Harten troef voor Unicef

In november zijn er in het hele land bridgedrives waarvan de opbrengst bestemd is voor het Unicef-thema: Kinderen op de vlucht. Kinderen vluchten met hun familie of alleen voor oorlog, geweld, extreme armoede en natuurrampen. Oorzaken waar ze niets aan kunnen doen, maar waarvoor ze wel de hoogste prijs betalen. Leren, spelen, gezond opgroeien in een veilige omgeving: dat zit er niet in als kinderen op de vlucht zijn. Gezamenlijk kunnen wij hulp bieden in conflictregio's, in Europa én in Nederland.
Wij doen dit jaar ook mee: op zondagmiddag 18 november 2018 (13.00-18.00 uur) organiseren we de 1e Delftse Unicef-bridgedrive: iedereen - ook niet-leden - is van harte welkom! Kosten € 15,- per persoon (incl. koffie/thee met wat lekkers en hapjes tussendoor). We spelen 6 ronden van 4 spellen. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld daarbij svp uw namen, evt. NBB-nummers en speelsterkte (A, B, C-lijn of beginner). Bekijk hier onze flyer.....

Harten Troef voor UNICEF rechts